BOEKEN

MET JE HANDEN UIT DE VOETEN | 2023 (Het boek is nog in de maak...)

Het doel van dit boek is jou te leren de lijnen in jouw handen en voeten zelf in te voelen en te vertalen. Wat hebben jouw handen en voeten jou te zeggen naar jouw eigen waarheid. Wat is jóuw visie.          Hoe loop je, waar loop je (naartoe), wat doe je met je handen, hoe handel je.

 

Dit boek is het voorbeeld zoals ik dat voor mezelf heb gedaan - op mijn eigen manier, naar eigen ingeving en in mijn eigen taal - dat uit mijn Hoger Zelf op papier is gekomen en dat jij als gereedschap kunt gebruiken.

 

MIJN VISIE OP TAROT | 2022

De Gouden Trap van Tavaglione en de Levensboom Kabbala vertaald in vele symbolen en verhalen, al in de piramides van Egypte getekend als opbouw van het menselijk lichaam, in vaste punten ontwikkeling, in tijd en intuïtief. De wegen vertaald in tarotbeelden van 0 tot 21, de grote arcana analoog aan de mythologie/astrologie.

 

Leerboek voor de Cursus 'Numerologie en Kosmisch Internet, Levensboom en het Lichaam'

MIJN VISIE OP KUNST | 2021

Mijn visie op kunst, beginnende in april-mei 1982 met de vraag: “Voor Wie?” En: “Waarom?”, is een kleurrijk overzicht van mijn kunstwerken - voorzien van uitleg vanuit Kosmisch Principe - uit de periode 1982-1983.

 

 

 

NUMEROLOGIE EN KOSMISCH INTERNET | 2012

Gedachten hebben beelden en woorden nodig om gerealiseerd te worden. Voordat je het woord zegt, heb je een beeld daarvan nodig, geassocieerd met een gevoel. Een gedachte heeft zijn eigen logica, ervaringen en sfeer. En drukt daarvan z’n eigen waarheid uit.

 

Heldere en kleurrijke uitleg van het Universum.

 

DE SPLITSING VAN HET LICHT | 2012

In het begin was het licht en het licht werd kleur, de kleur kreeg een klank: het woord. Het woord Gods. Hiermee begint mijn filosofie met analogieën. Wat is een woord anders, dan een gedachte, welke uitgesproken wordt. Een Goddelijke gedachte, welke uitgedrukt of uitgesproken wordt, werkt scheppend. Een gedachte onstaat (astrologisch Neptunus); die gedachte wordt uitgedrukt in taal (astrologisch Mercurius); door ervaringen wijs leer je jouw waarheid kennen, wordt jouw waarheid duidelijk of bevestigd (astrologisch Saturnus).