BERICHTEN UIT DE VRIJE RUIMTE

KUNST KIJKEN VOLENDAM 2021

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 exposeer ik samen met Anita Kroon (www.goedzomeisje.nl) keramiek, glaskunst en schilderijen in en om het Rijksmonument Stolphoevekerkje, Burgemeester Kolfschotenplein 1, 1131 BN Volendam.

 

Openingstijden:

23|10 - van 12:00 tot 17:00 uur

24|10 - van 12:00 tot 17:00 uur (na de viering van de kerkgemeente)

 

Het kerkje valt binnen de Vrije Zone (Kosmisch Bewustzijn) waarin wij iedereen hartelijk verwelkomen om het avontuur aan te gaan om je te laten betoveren door de schoonheid van de Scheppende Kracht.

JAARHOROSCOOP 2021

 

UITLEG

 

De Zon op 10.44.15 Steenbok

Durf keuzes te maken vanuit je eigen Hart en Gevoel. Je voorouders als leveranciers van je eigen DNA weten dat ieder een optelsom van eigen keuzes en wensen zijn, dus uniek. Dat verbinden met je Engel of de Heilige Sint Antonius en daarmee het avontuur aangaan.

De ‘Maankop’. Deze op 18.51.38 Tweeling

Laat je leiden door jouw logisch denken. Engel wees mijn gedachten, wees mijn gevoel en leid me in de gevoelige waardes en normen van deze woelige veranderlijke tijd. 2021 Durf het avontuur aan te gaan met je persoonlijke aartsengel Michaël.

Zwarte Maan 7.58.44 (Uranus 6.47.59 R Stier)

Uranus als antenne op het kruin-chakra en ook het tweede chakra in het teken Stier. Geeft in aardetekens sterke verandering.   Niet teveel invoelen in nieuwsberichten en goede bedoelingen: ‘de weg naar de hel’. Beter je kruin-chakra verbinden met je persoonlijke Gids of Engel, die je geschiedenis en karma kent en die je liefdevol wil begeleiden op je aardse weg.

Zwarte Maan

Ik deel met mijn engel die ook mijn grootouders zijn en me helpen vanuit verbinding met mijn Universum.

Pallas Athene 7.50.21

Ik wil delen met de Hemel en durf het avontuur aan te gaan. In Waterman – vrijheid, gelijkheid, broederschap vierkant op Zwarte Maan en Uranus. Geeft wat het hartchakra betreft de verschillende keuzes over goed, anders goed voor ieder persoonlijk.

De grote conjunctie van Pallas Jupiter en Saturnus, Pluto en Mercurius

Laat ieders wens en heldere gedachten in alle vrijheid naar buiten komen, gediend door ieders eigen geschiedenis.

De sterke veranderingen in het vaste teken Stier 8e huis met Mars erachter in Ram 27.20.23

Idealistische spirituele raadgevers met een positieve invloed wat veranderingen betreft.

Neptunus Nessus Ceres Nachtpars in Vissen in het 6e huis

Huis van ziekte of heling en psychologisch ‘Ik wil dat’ zit in een enorme chaos of sterk bemoederende fantasieën vanuit allerlei wijsheden. Cheiron als persoonlijke Gids of Engel kan je helpen je uit deze chaos te bevrijden op 5.3.32 ‘Ik wil wijzer worden door te visualiseren, te fantaseren vanuit mijn Hart en Engel.

De Maan 2.11.36 in Leeuw

Visualiseer op je sociale contacten en vraag steeds: “Antonius, wat zou jij doen?” 10e huis ‘in de wereld keuzes maken.’

 

8 december 2020